6 Haz 2010

Çok Okunan Olmak için :

,
Üst taraftaki menüde ufaktan bi değişiklik yaptık... Şimdi arkadaşlar gördüğünüz üzere menüde 3 ayrı kategorimiz var ;

'' Güncel Yazarlar... Tarihi Yazarlar... Eleştiri Yazarlar... ''

Peki bunlar nedir açıklayalım; Öncelikle bu yazarın konusunun daha ilgi çekici ve daha fazla okunmasını sağlamak amaçlıdır... Bu konular genelde ele aldığımız konular olduğu için yazılarımızda bunu belirttiğimizde o kategoride yer alacağız. Açıklayalım;
  • Güncel Yazarlar : Güncel konudaki yazılarınızda Etiket olarak '' Güncel '' yazarsanız; yazınız Güncel Yazarlar kategorisinde gösterilecektir.
  • Tarihi Yazarlar : Tarih konularındaki yazılarınızda etiket olarak '' Tarih '' yazarsanız; yazınız Tarihi Yazarlar kategorisinde gösterilecektir.
  • Eleştiri Yazarlar : Eleştiri konusundaki yazılarınızda etiket olarak '' Eleştiri '' yazarsanız; yazınız Eleştiri Yazarlar kategorisinde gösterilecektir.
Örnek :














( Büyüüüüüütmek için resme tıklayın )
Yazdığım eleştiriyi de okuyun Ali ayşe :)

Şimdi diyceksiniz ki senin yazı bile 2 farklı kategoride ne yapalım. Yazınız 10 ayrı kategoride ise 10 ayrı kategoriyi de belirtin. Ancak orda ayşeye orta hakem faul çalmadı - Kategori olarak spor belirtmem ne olur saçma olur :) Taksici ayşeye atlamaya çalıştı da ayşe kaçtı diye kategorimiz koşu sporları da olması bi o kadar saçma :)

0 yorum to “Çok Okunan Olmak için :”

 

1 Fikir Ver ! Görüş, Yorum, Anlayış farkı... Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates